MACváltoztam blog

MACváltozás történetek, avagy hogyan térek át nuff és craig kollégával egyetemben Windows/Linux rendszerről Mac OS X-re :)

Statisztika

Aktuális látogatók száma

2009.06.18. reden87

Ennyi volt a diák akció a MacBoltban..

Pár perce olvastam a MacBolt RSS csatornáján, hogy a diákoknak szóló kedvezmény már Június végén be is fejeződik.. Ez nem tartott sokáig, kb. 1 hónap volt az egész :S

Nem tudom ennek így mi értelme volt, de hát ez van. Llényeg ami lényeg: aki gépet akar venni most érdemes, mert ilyen lehetőség nem adódik minden nap: 10% kedvezmény 5 helyett, valamint pont az 5%-os drágulás előtt, mert ugye Júliustól 5%-al több lesz az ÁFA..

Amúgy a hirdetmény szövege így szól pontosan:

E hónap végéig minden Apple számítógépre 10% a diákkedvezmény, így az áfa emelés előtt még lehetősége van a diákigazolványukat elektronikusan beküldőknek, hogy kedvező áron vásároljanak Mac-et. A 10% kedvezményből 3%-ot ad az Apple, 3,5%-ot az Apcom (hazai Apple nagykereskedés), 3,5%-ot a MacBolt.hu. A diákkedvezmény igénybevételéhez a diákigazolvány ELŐZETES, ELEKTRONIKUS FORMÁTUMBAN TÖRTÉNŐ MEGKÜLDÉSE SZÜKSÉGES.

2 komment

Címkék: macbook macbook pro mac vasarlas


A bejegyzés trackback címe:

https://macvaltoztam.blog.hu/api/trackback/id/tr491194411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Klu · http://kluiphone.blog.hu 2009.06.19. 00:35:49

Azt hiszem, elirtad. Június végéig?

reden87 · http://reden87.info/ 2009.06.19. 10:25:16

@klu: valóban, köszönöm hogy szóltál, javítottam..

A blog designja az Apple Zone Wordpress Theme
módosított másolata!

süti beállítások módosítása