MACváltoztam blog

MACváltozás történetek, avagy hogyan térek át nuff és craig kollégával egyetemben Windows/Linux rendszerről Mac OS X-re :)

Statisztika

Aktuális látogatók száma

2008.09.07. nuff

Megvan az iMac

Megvan az iMac.

Péntek délután mentünk el érte az XMS-be barátnőmmel. A gépet kicsomagolták, gyári 2GB ramot felbővítették 4GB ramra, és kapott egy Software Update-t is (gyárilag 10.5.2-es OS X volt rajta). Egy jellegtelen, márkajelzés nélküli hagyományos kartondoboz borítást kapott az iMac ismert dobozán felül a gép, ami megkíméli a dizájnos dobozát az eszköznek a szállítás során előforduló sérülésektől. A techspecben szereplő 11,2 kg-os súlyával ellentétben a doboz rohadt nehéznek tűnt mikor az utcán cipeltem haza (5 saroknyira az XMS-től), többször is le kellett tenni, másik képzbe átvenni, mert a doboz műanyag fogantyúja igen vékonyra sikereredett ami rendesen vágta a kezemet.

Eredeti unpacking videóval így nem tudok szolgálni, csak egy frissen készült első használati videóval amit még 22 percig tölt fel jútúbra az iMovie. Egy kis chatelést láthatunk a blog társszerzőjvel, illetve egy program pofonegyszerű drag-n-drop stílusú installálását.

update: felment a videó.

Szólj hozzá!

Címkék: imac 24 2.8ghz


A bejegyzés trackback címe:

https://macvaltoztam.blog.hu/api/trackback/id/tr36652403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A blog designja az Apple Zone Wordpress Theme
módosított másolata!

süti beállítások módosítása