MACváltoztam blog

MACváltozás történetek, avagy hogyan térek át nuff és craig kollégával egyetemben Windows/Linux rendszerről Mac OS X-re :)

Statisztika / Anti-Spam

Aktuális látogatók száma

2008.09.07. nuff

mighty mouse és a hangja

Mindamellett, hogy használhatóságra valóban ótvar nagy fos a Might Mouse, van egy érdekessége: a görgő minden irányba korlátlanul elforog, lévén golyó alakú, mintsem tengelyes görgő.

Ami még érdekesebb, az az, hogy a hagyományos egerekhez hasonlóan még ennek a golyó-görgőnek is van kattogása, amikor görgetjük. Ez pedig egy elektromos zümmerrel van megvalósítva, így az egér csak hanggal utánozza a kattanást, ha kihúzzuk, megszűnik a görgő hangja. Van a kütyü két oldalán még két "gomb", mely inkább csak egy fix panelnek tűnhet, ugyanis nincs semmilyen nyomáspontja, a kattintást is hanggal jelzi az egér. Ha ki van húzva, zavaró, hogy az addig kattogó gombnak már nincs semmilyen hangja. Alant egy videóban ezeket szemléltetem.


ps.: a fentebbi egér 3 naposan eladó, kb 20 percet használt.

4 komment

Címkék: apple mighty mouse


A bejegyzés trackback címe:

https://macvaltoztam.blog.hu/api/trackback/id/tr46652693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reden87 · http://reden87.info/ 2008.09.07. 20:30:29

ebből láttszik hogy miért 13000 egy egér Appleéknál.. :S Csinálhattak volna már akkor egy olcsóbb kiadást a belső hangszóró nélkül, nekem úgy is jó lenne ;)

nuff · http://macvaltoztam.blog.hu/ 2008.09.07. 20:36:54

bfabry: ójaj, ne érts félre, nekem nem a görgővel van nyűgöm, az nekem is bejön, hogy minden irányba lehet vele scrollozni.. A baj az, hogy az én nagy kezemnek kényelmetlen, de főleg, hogy a jobb klikkhez fel kell emelnem a bal gombon pihenő ujjamat is.

reden87: 6ért a tied, hangszóróval együtt.

reden87 · http://reden87.info/ 2008.09.07. 20:47:17

:D
Ajánlanám hogy hirdesd meg beszmac-en, és esetleg vaterán, szerintem 7ért is elviszik..

A blog designja az Apple Zone Wordpress Theme
módosított másolata!

süti beállítások módosítása