MACváltoztam blog

MACváltozás történetek, avagy hogyan térek át nuff és craig kollégával egyetemben Windows/Linux rendszerről Mac OS X-re :)

Statisztika / Anti-Spam

Aktuális látogatók száma

2009.01.29. reden87

VISSZA MENNYÉL az őskorba - Mac Mini DVD gáz :S

Ma nem kicsit baszta fel az agyamat a Mac Minim!

Történt ugyanis, hogy barátnőm sorozatot akart nézni. Ez a bizonyos sorozat nekem DVDre volt kiírva, mondom no problem, be is dugtam gyorsan a megfelelő darabot. Ekkor jött az agybaj: a Mini szépen megjelenítette az asztalon az újonnan behelyezett DVD ikonját, meg is nyitottam, majd ami berregés és kattogás áradat zúdult ránk, azt "öröm" volt hallgatni :S


Pár másodperc alatt betöltötte az első 3 fájl előnézeti képét, majd berregett tovább.. Gondoltam semmi gáz, majd utoléri magát, megnyitottam egy kiválasztott darabot, majd vártam a hatást. Ekkor a Mini csak kattog, berreg, pörög tovább, mindent csinál, végül úgy döntöttem ebből elég, kiadatom a DVDt. (Még jó hogy nincs manuális kiadógomb.. :S) Hál istennek nem engedelmeskedett, már a Force Quit parancsnál voltam, QiuckTime zárás, Finder újraindítás, minden, még mindig csak berregett.. Megnyomtam a kikapcsoló gombot, jött a sleep mód, a Mini még mindig a DVDt darálta.. Ez nem igaz!

Végül kikapcsoltam a gépet, majd újra be. Betöltés után kijött egy kis ablak, hogy valami DVD van behelyezve, mit csináljon.. Gondoltam most jó lesz, nyissuk meg Finderrel.. Hát ekkor egy üres DVDt látott, és írni akart rá.. (Ez főleg azért vicces, mert ez az alap modell, nem tartalmaz DVD írót..)

Végül kiadtam a DVDt (legalább most engedelmeskedett), és másik sorozathoz nyúltunk, ami helyben elérhető.

TANULSÁG: A Mac is lehet néha SZAR!

2 komment

Címkék: mac mini


A bejegyzés trackback címe:

https://macvaltoztam.blog.hu/api/trackback/id/tr34910787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ulkesh 2009.02.05. 17:45:58

Tanulság: a szar DVD-t még a Mac sem tudja lejátszani :)

reden87 · http://reden87.info/ 2009.02.06. 00:05:47

A DVD márkás volt, és szerintem az írás is jó volt, le volt zárva, és a PC gond nélkül viszi, viszont megnéztem, és másik hasonló sorozatos DVDt se olvasott be :S Ötlet hogy mitől van ez?! :S

A blog designja az Apple Zone Wordpress Theme
módosított másolata!

süti beállítások módosítása