MACváltoztam blog

MACváltozás történetek, avagy hogyan térek át nuff és craig kollégával egyetemben Windows/Linux rendszerről Mac OS X-re :)

Statisztika

Aktuális látogatók száma

2009.02.09. reden87

mobil Káma-Sutra - bárhol, bármikor :)

Érdekes, hogy eddig egy magyar oldalon sem láttam erről a programról cikket, pedig a tartalmához képest elég diszkrét a program.

Mint a névből már ki lehetett találni, az iSutra nevű app egy mobilba épített Káma-Sutra lenne.


A program nagyon igényesen van megszerkesztve, a készítők mindenre ügyeltek amire csak lehetett, hogy az Apple ne dobja vissza a programukat az AppStore-ból, így a pózokat bemutató karakterek (Jessica és Tom) fehérneműt viselnek:


Külön tetszik, hogy rázásra vagy a dobókocka megnyomására egy random ötletet kapunk, valamint a kis véleménybuborékok is jól mutatnak.

Minden próbálkozás ellenére, "sajnos" az Apple mégis elvetette a javaslatot, így a készítő kénytelen volt a Cydiában megosztani kreálmányát, így minden indításkor megkér minket a szerző, hogy egy jelképes összeggel segítsük meg, és lehetőséget kapunk PayPal-al nekünk tetsző összeget adakozni.

Szólj hozzá!

Címkék: iphone 3g iphone cydia app


A bejegyzés trackback címe:

https://macvaltoztam.blog.hu/api/trackback/id/tr82931336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A blog designja az Apple Zone Wordpress Theme
módosított másolata!

süti beállítások módosítása