MACváltoztam blog

MACváltozás történetek, avagy hogyan térek át nuff és craig kollégával egyetemben Windows/Linux rendszerről Mac OS X-re :)

Statisztika

Aktuális látogatók száma

2009.02.18. reden87

Béreljünk Macet!

Behalok.. A minap olvastam egy szolgáltatást, miszerint az egyik magyar forgalmazó nem csak árulja a Mac gépeket, hanem bérbe is adja!

Az árak se vészesek, nem mennek az egekbe. Természetesen a dolog nem olyan egyszerű, ugyanis a bérlési feltétek közt a következő sor is megtalálható:

A szolgáltatás futamideje 18-től 48 hónapig terjedhet.

Az árak havi viszonylatban vannak megadva, de ezek szerint nem lehet igénybe venni a szolgáltatást csak egy hónapra, hanem egyből 18 hónapra lehet csak minimum. Tehát a dolog cégeknek van fenntartva, de gondoltam megírom hátha valakinek megtetszik és befűzi a főnökét egy ilyenre :D

Mellesleg a szolgáltatás az X6 online áruházban érhető el, akit érdekel csodálja meg a termékek árát..

Szólj hozzá!

Címkék: macbook mac mini imac 24 2.8ghz mac vasarlas


A bejegyzés trackback címe:

https://macvaltoztam.blog.hu/api/trackback/id/tr17949998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A blog designja az Apple Zone Wordpress Theme
módosított másolata!

süti beállítások módosítása