MACváltoztam blog

MACváltozás történetek, avagy hogyan térek át nuff és craig kollégával egyetemben Windows/Linux rendszerről Mac OS X-re :)

Statisztika / Anti-Spam

Aktuális látogatók száma

2009.03.06. reden87

Apple párnák

Na akkor nézzük csak szépen sorjában :)

Először a Bigyóblog írt a poháralátétekről, majd Handrasnál ez kommentek révén kiegészült a párnákkal, végül de nem utolsó sorban a szifon.com kihirdette mindkettőt együtt. Természetesen legeslegvégül én következem, csakhogy én nem szimplán bemutatom őket, hanem meg akarom csinálni! :)
Ki vevő az ötletre?! Aki igen, az olvasson tovább! ;)


Tehát a lényeg a következő: Nekem annyira megtetszett a cucc, hogy kitaláltam ,hogy anyámmal csináltatok ilyet! A Dashboard ikonra esett a választásom, sajnos a béta verzió még nem készült el, viszont láttam fórumon, hogy sokaknak bejön, és hogy vennének is, ha a külföldről rendelés nem lenne nagyon drága.


Az anyámmal történt beszélgetések folytán kiderült, hogy meg lehetne szervezni a sorozatgyártást is, ugyanis valami varróklubba jár, és ők vállalnának hasonló munkát elérhető áron! Hogy az elérhető ár mit is takar pontosan azt nem tudom, de én sacc/kb 3.000 Ft / párna árat reálisnak tartok, de ez még a jövő zenéje.

Lényeg a lényeg: Szeretném felmérni hogy milyen kereslet lenne a dologra, mert ha lenne vevő, én megpróbálom megszervezni a dolgot, esetleg javaslatok is jöhetnek hogy ki milyen ikont látna szívesen! Ha elég érdeklődő gyűlik össze, akkor csináltatok pár minta példányt, és közzé teszem a fényképeket!

Tehát aki vevő az ötletre, és szeretne a fent említett áron vásárolni ilyet, az kérem jelezzen kommentben, vagy küldjön egy mailt! (Komment az jobb, úgy egy helyen van minden, csak az írjon levelet, aki nem akar a kommentezés miatt regisztrálni!) Esetleg azt is írjátok meg, hogy ki hány darabot venne :P

MIKORRA VÁRHATÓ KÉP?! A demó verzió elkészülése 1-2 hétre tehető, mivel nem ez a család fő foglalkozása, tehát türelem!

KIEGÉSZÍTÉS: Megjegyzem nem feltétlenül Apple ikonok jöhetnek szóba, bármit lehet ajánlani, majd megírom hogy megoldható-e.

2 komment · 1 trackback

Címkék: apple parnak mac vasarlas


A bejegyzés trackback címe:

https://macvaltoztam.blog.hu/api/trackback/id/tr86985715

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: MACváltoztam blog 2009.03.23. 16:31:50

Itt van, megérkezett! :)Egy korábbi cikkemben említettem az Apple párnákat, megszületett a demó példány! :) Amúgy csodálkoztam hogy senki nem jelentkezett, de ahogy gondoljátok! Én imádom! Akkora jó :) Így…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reden87 · http://reden87.info/ 2009.03.07. 13:26:35

@cotomm: nem nálam xD
De ha Neked ilyen jól megy akkor adhatnál grátiszba párat :P

reden87 · http://reden87.info/ 2009.03.11. 12:16:32

Jaj, most vettem észre hogy valószínűleg rossz gombot nyomtam meg a mail értesítőben és kitöröltem a HSZ-t amire a választ írtam, ez volt az üzenet:
"Apple párnához Apple notebook is jár."
Volt még egy link is, de hülye blog.hu nem küldi el mert van valami új spam ellenőrzés és kiszűri :S

Amúgy ennél kicsit nagyobb lelkesedést vártam, szóval így valószínűleg nem lesz belőle semmi.. :(

A blog designja az Apple Zone Wordpress Theme
módosított másolata!

süti beállítások módosítása