MACváltoztam blog

MACváltozás történetek, avagy hogyan térek át nuff és craig kollégával egyetemben Windows/Linux rendszerről Mac OS X-re :)

Statisztika / Anti-Spam

Aktuális látogatók száma

2009.06.13. reden87

DIÁKOK figyelem, AKCIÓÓÓ! :)

Eddig az volt, hogy diákok számára a MacBolt volt a legolcsóbb választás. Múltkor meglepődve tapasztaltam, hogy a MacBolt diákoknak szánt ára szinte semmiben nem különbözik az XMS diák árával, ezen meg is lepődtem, sőt XMS ajándék hangszórót is ad (pl. a minihez), tehát azzal jobban is járt az ember.

- Ugye XMS 5%-ot ad, MacBolt 6-ot, de azt az apple.hu-s árból. -

Ma viszont egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet, hogy a MacBolt.hu egyes oldalain új diákoknak szóló akció jelent meg, még pedig 10%-os kedvezmény az apple.hu-s árból!
Azért vigyázzunk a számolgatással, mert az apple.hu-n még nincs kihirdetve az új gépek ára, így nincs miből levonni a 10%-ot (főleg azért kell ezzel vigyázni, mert olcsóbbak lesznek a mostaninál)..

Kíváncsi vagyok hogy ez a felállás meddig fog tartani, illetve hogy mely termékekre lesz érvényes, egyelőre az új MacBook Pro modelleknél van kiírva, valamint az egyedül maradt MacBook kapta meg a megtiszteltetést (az Air még nem), de reményeim szerint a többi termékre is ez fog vonatkozni.

Minden esetre akinek van pénze, és gép tervezését veszi az jobb ha igyekszik, ha jól tudom nem sokára 5%-al nőni fog az áfa kulcs értéke, ezzel rohamosan megemelkednek az árak, viszont ez új MacBook Pro család most igazán megéri, mert OLCSÓ!

4 komment

Címkék: macbook macbook pro


A bejegyzés trackback címe:

https://macvaltoztam.blog.hu/api/trackback/id/tr141182880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atsiv 2009.06.15. 20:37:31

Június végén fog emelkedni az ÁFA (sajna).
XMS-ben a Mini-hez hangfalat és +1Gb RAM-ot adnak, már csak pár darab van ha valakit érdekel :)
Sajna nálam nem lesz MACtérés, PC mellett döntöttem :( Azok a fránya játékok, erőmű kell nekik

reden87 · http://reden87.info/ 2009.06.15. 21:28:47

@atsiv: hát nem kötelező játszani :)

atsiv 2009.06.15. 22:26:58

@reden87: Hát ja, csak átmegyek a noteszemre (Celeron Mobile pfuj) és máris van egy netezős gépem :P

A blog designja az Apple Zone Wordpress Theme
módosított másolata!

süti beállítások módosítása