MACváltoztam blog

MACváltozás történetek, avagy hogyan térek át nuff és craig kollégával egyetemben Windows/Linux rendszerről Mac OS X-re :)

Statisztika

Aktuális látogatók száma

2009.01.13. reden87

iPhone "szépítkezés"

Ma leírom, hogy mit érdemes szerintem telepíteni a Cydiából a szifon Cydia forrásából.

Nekem a következő appok vannak fent:

- Hirdetések tiltása... - A Safari kéretlen reklámjait szűri ki, szerintem igen hasznos, eddig főleg a Cydia böngészéskor vettem nagy hasznát, ugyan is ott tele van kéretlen reklámmal minden.
- Magyar billentyűzet fix - kiveszi a sok karaktert a billentyűzet "felgördülő listájából", tehát ha pl. az O billentyűn hosszan tartjuk az ujjunkat, akkor nem jelenik meg kismillió féle betű, csak amit mi magyarok is használunk. (igazán bele fért volna a böngészőben használt .com billentyű cseréje .hu-ra is..) MEGJEGYZÉS: telepítés után a billentyűzetkiosztás angolra áll át, ezért utólag vissza kell állítani magyarra (Settings->General->Keyboard->International Keyboard->Hungarian ON, English OFF)!
- Magyar tel/logo fix - csupán a T-mobile / Voda / Pannon logót cseréli le színes ikonokra.
- Mobilinstallation crack - Ez az egyik legfontosabb, ennek a segítségével lehet az App Store-ban megtalálható appokat futtatni ingyen!!! (bővebb infó itt)
- Poweroff/Reboot/... - A kikapcsolásnál lévő kikapcsoló csúszkát bővíti Reset (újraindítás) és Restart SpringBoard menüponttal. (a SpringBoard az iPhone grafikus felületének a neve)
- szifon.com cydia icon pack - semmi extra, csak ikont ad a szifon forrásból származó appoknak.

U.I: Ha még nem lenne fent a szifon.com a források közt, a következő lépésekkel tudod telepíteni:

Cydiát nyisd meg. Ha frissíteni akar akkor frissíts

Ha kérdezi ki vagy nyomj Developert (én Usert használok)

Alul lesz 5 ikon, válaszd a :

Manage->Sources->fenn jobb sarok fele-Edit->fenn balra-Add->írd be: http://stable.szifon.com –okézd le, ha telepítette a manage sources-ben ott lesz a szifon a listában. Tap rá, válaszd ki mit szeretnél jobbra fenn tap az install-ra – confirm és már telepíti is.

az idézet az ApplePhone.hu-ról származik

Szólj hozzá!

Címkék: iphone 3g iphone cydia app


A bejegyzés trackback címe:

https://macvaltoztam.blog.hu/api/trackback/id/tr9874405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A blog designja az Apple Zone Wordpress Theme
módosított másolata!

süti beállítások módosítása