MACváltoztam blog

MACváltozás történetek, avagy hogyan térek át nuff és craig kollégával egyetemben Windows/Linux rendszerről Mac OS X-re :)

Statisztika / Anti-Spam

Aktuális látogatók száma

2009.03.19. reden87

MacTértem könyv a boltokban!

Nem túl régen új, témába vágó könyv jelent meg, mely szuperül eltalálta a célközönséget, ugyan is a Windowsos felhasználókat célozza, akikből valószínűleg többen vannak, viszont egyben Mac felhasználóknak is szól!


A MacTértem - Windowsról Mac OS X-re váltóknak című könyv pontosaban még megjelenés közben van, ugyanis a boltokba még nem került ki, de a kiadó honlapján már előrendelhető a kötet, ami még fontosabb, hogy a megjelenés napjáig 35%-os kedvezménnyel lehet beszerezni, ami március 24-re esik.

Hogy a könyv miről is szól, illetve a további infókat az előbbi link alatt el lehet olvasni, nem idézgetnék, akit érekel úgy is megnézi.

Még annyit esetleg itt közzé teszek, hogy a könyv bolti ára 3.150 Ft, a kedvezményes ár (ami 2009. március 24-ig érvényes) pedig 2.048 Ft!

Szerintem minden váltani készülőnek, illetve kzdőnek ajánlott megvásárolni a könyvet, sok hasznos infó megtalálható egy ilyen könyvben, ami a kezdetekkor megkönnyíti az életünket!

Szólj hozzá!

Címkék: mac os x mac programok


A bejegyzés trackback címe:

https://macvaltoztam.blog.hu/api/trackback/id/tr751010552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A blog designja az Apple Zone Wordpress Theme
módosított másolata!

süti beállítások módosítása