MACváltoztam blog

MACváltozás történetek, avagy hogyan térek át nuff és craig kollégával egyetemben Windows/Linux rendszerről Mac OS X-re :)

Statisztika

Aktuális látogatók száma

2009.03.30. reden87

Az Appulo.us újra a csúcson!

Mint bizonyára sokan tudják (főleg az iPhone tulajok), a világ egyik legnagyobb tört appokat gyűjtő weboldal ideiglenesen bezárta kapuit pár hete, mivel a forgalmat már nem bírta el a szerver. Ez után gyűjtést kezdeményezett a készítő, és ideiglenesen bezárta az oldal kapuit. Bla bla bla, ezt mindenki elolvashatja máshol.


Szóval ami új hír (egyelőre), hogy ma gondoltam benézek, hátha van RSS szál, hogy tudjam mikor nyit ki újra a site, és csodálkozva tapasztaltam, hogy jelen pillanatban is működik!

És nem csak hogy működik, gyorsabb mint valaha! Valóban jót tette neki egy kis hardverfrissítés. Persze gondolom nem ebben a pillanatban szokott lenni a legnagyobb forgalom, főleg hogy még bizonyára nem tudja mindenki hogy újra működésbe lépett, de remélhetőleg megmarad ez a sebesség.

U.I: Ha valaki "véletlenül" innen szedne le appot, és úgy véli hogy használható (meg amúgy is), akkor vegye meg az App Store-ban, és támogassa ezzel a készítőt, hogy még több hasznos programot gyártson! ;)

Szólj hozzá!

Címkék: iphone 3g iphone app


A bejegyzés trackback címe:

https://macvaltoztam.blog.hu/api/trackback/id/tr51036381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A blog designja az Apple Zone Wordpress Theme
módosított másolata!

süti beállítások módosítása