MACváltoztam blog

MACváltozás történetek, avagy hogyan térek át nuff és craig kollégával egyetemben Windows/Linux rendszerről Mac OS X-re :)

Statisztika / Anti-Spam

Aktuális látogatók száma

2008.09.09. reden87

VMware Fusion - az intelligens egyesülés

Mint azt tudjátok, a VMware termékek a virtualizációról váltak közismertté. Véleményem szerint jogos a hírnév, ugyanis a minap feltelepítettem a VMware termékek közül a Fusiont, mely a Workstation Mac-es megfelelője. Aki esetleg nem tudná, egy virtuális meghajtó programról van szó, mellyel Windows/Linux/Mac alatt tudok másik, teljes értékű operációs rendszert futtatni újraindítás nélkül.

Nem gondoltam volna, hogy létezik ilyen, de nagy meglepetésemre (és persze örömömre) kiderült, hogy a program képes a Mac mellé telepített Windows futtatására is! Igaz a célom linux futtatása lett volna, de azért ez még is nagyon praktikus számomra, ugyanis így nem kell több rendszert tartani ami foglalja a helyet, csupán ami már fent van, sőt, így a rá telepített programok kezelése is praktikusabb: nem kell újraindítani a gépet például ha olyan helyzet adódik, hogy a Win-re van szükségem: például ha kipróbálnék egy újonnan talált programot, melynek csak a Microsoft termékére van telepítője...

1 komment

Címkék: mac os x mac programok


A bejegyzés trackback címe:

https://macvaltoztam.blog.hu/api/trackback/id/tr89654730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nuff · http://macvaltoztam.blog.hu/ 2008.09.08. 23:00:02

ennél már csak az volna mégjobbab, ha seamlessrdp módon támogatná az ablakok kezelését, mint linuxon az rdesktop kliens.

A blog designja az Apple Zone Wordpress Theme
módosított másolata!

süti beállítások módosítása