MACváltoztam blog

MACváltozás történetek, avagy hogyan térek át nuff és craig kollégával egyetemben Windows/Linux rendszerről Mac OS X-re :)

Statisztika / Anti-Spam

Aktuális látogatók száma

2009.02.03. reden87

iPhone frissítés

Hú sorry hogy nem volt post egy ideig, de kezdődik a suli, sok a kavarás, útálom az egészet:S

Viszont beígértem még egy előző postomban, hogy ha jön új iPhone firmware, akkor majd megírom, hogy hogy lehet egy már eleve megtört telót frissíteni.

Nem gondoltam volna hogy ilyen könnyen megy az egész.. A lényeg, hogy mielőtt bármit is csinálnánk, dugjuk föl a telefont, és csináljunk egy Backup-ot, a biztonság kedvéért. Ez azért van, ha valami rosszul sülne el a frissítéssel, akkor vissza tudjuk állítani az eredeti állapotot.

Ez után egy fájlba vagy papírra írjuk ki a Cydiából, hogy milyen programokat telepítettünk föl, ugyanis frissítés után minden adatunk megmarad (SMS, Nevek, még a törött programok is), de a Cydiából telepített appok nem..

Ha kész a lista, töltsük le a legújabb QuickPwn Windowsos vagy Maces változatát. iTunesban indíthatjuk a frissítést.

Ha a frissítés lefutott, már csak annyi a dolgunk, hogy elindítva az imént letöltött programot feltörjük a telefont a felsorolt lépések szerint, majd Cydiából feltelepítjük a régen használt appokat..

Szólj hozzá!

Címkék: iphone 3g


A bejegyzés trackback címe:

https://macvaltoztam.blog.hu/api/trackback/id/tr43920185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A blog designja az Apple Zone Wordpress Theme
módosított másolata!

süti beállítások módosítása